Mmdr Ay inanamıyorum ya ha yürüdü ha yurucek derken bugün ilk adimlari attı oğlum ay o kadar heyecanlandım ki elim ayağım dolaştı kamerayi acana kadarda düştü Allah’ım gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah her ilklerinde mest oluyorum resmen
starwomen Mmdr dün de benimki 2-3 adım attı totosunun üzerine oturdu 😂 ama ben baya bağırdım ayyyy diye çocuk korktu 😂 bügünde yine 2-3 adım attı. Yeni doğduğunda günler geçmiyor diyordum şimdi yaşına gün sayıyorum gerçekten ne kadar hızlı geçti
Damlanurrr Mmdr bizim ki de öyle çok güzel bir hismis gerçekten o heyecanı sevinci çok iyi anlıyorum Allah’ım bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin
Asym33 Mmdr Bizimki 11 aylık bir aydır yürüyor perişan etti bizi peşinde koşmaktan kilo verdim ama yinede güzel bir duygu 🙂
sarmaliklahana Mmdr maşallah 😄 bu durumlarda ağlayan ben 😆 Ki normalde hiç duygusal değilim ama kzıım parkta sosyalleşince bile gözüm doluyor 😄 Ne cabuk büyüdü ne kadar arkadaş canlısı aferim diyorum içimden 😆
Mmdr sarmaliklahana bende tam tersi aşırı duygusalimdir ama ağlamıyorum hiç niyeyse doğum yapınca bile aglamdim ama duygulaniyorum tabi sadece gözyaşı gelmiyor 😂