Semra2557 Dimitrina_kovaceva bakalım canım soylemedi bacağı kapali dedi 16. Haftada çağırdı bide devlete gitmeyi düşünüyorum😊
Semra2557 Dimitrina_kovaceva Bi tane kızım var bide erkek olsa diye geçti gönlümden hayırlısı tabi sağlıklı olsun da 🥰
Dimitrina_kovaceva Semra2557 e tabi canım öncelik hayırlı olması. İnsallah hayırlı ve sağlıklı bir erkektir . Allah gönlüne göre en güzelini verir inşallah 🌼 sağlıkla kavuşun inşallah 🌸🌸🌸 ilki kaç aylık ?
Dimitrina_kovaceva Semra2557 aaa ne güzel 😻 planlı gebelik miydi şuanki gebeliğin ? İkinci çocuğu istediniz mi ?
Semra2557 Dimitrina_kovaceva Aynen kuzum istedik bir düşüğüm oldu 2 ay önce kadar kan sulandırıcı kullanmaya başladım vitaminle 2 ay kadar daha sonra hamile olduğumu öğrendim zaten nasip kısmet bu zamanmış😌
Dimitrina_kovaceva Semra2557 geçmiş olsun canım. Valla ne güzel 🌸 benimm kızım 18 aylık ikinci çocuğu isteyemiyorum aşırı yaramaz ya 🤣
Semra2557 Dimitrina_kovaceva Hakkında hayırlısı olsun canım zaten olursa hemen olmuyor ki 9 ay da dünyaya geliyor o zamana kadar daha büyümüş olur🥰