Binnur94 Merhaba 2,5 yaşında oğlum var bu ne biçim yaş atağıdır nefes aldırmıyor sürekli huysuz , sürekli ağlıyor , ne yemek yapabiliyorum ne temizlik hiç mi bitmez bu sendromlar dayanıcak gücüm kalmadı:(
Arenilay- Binnur94 2 yaşında oğlum şuan ama anamdan emdiğim burnumdan geliyor arkadan gelen birde 1 yaşında kızım var çok yaşayamıcam heralde ben🥹
Portologg Binnur94 bende aynı durumdayim ayriyeten 3 aylik bitane daha var ataklardan nefret ediyorummm
Binnur94 Arenilay- ah canım Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor bazen yaşamak istemiyorum inan o derece bunalımdayım
Birbebetoannesi Binnur94 21 aylık oğlum da devamlı temizlik yapalım modunda 5 dk oturamıyorım süpürge , bulaşık ,makineye çamaşır atma ne varsa mevcut. az önxe yatmadan en son 5 lt su şişesini almış deterjan koyuyormuş çamaşır makinesine , oturdum ağladım. Uzanmak istiyorum diye 3 aylık hamileyim bir de 😌
Binnur94 Birbebetoannesi canım çok zor dönemlerden geçiyoruz gerçekten ama hamilesin stres yapmamaya çalış lütfen
Birbebetoannesi Binnur94 teşekkür ederim canım desteğin için , sağlıkları yerinde azıcıkta yerlerinde otursalar bizlere yeter ☺️