Alparslanim1 Kızlar atak pazartesi günü başlayacak gözüküyor 2 gün önceden başlar mi ? Kaç gün sürüyor bu atak ? Sürekli ağlıyor sürekli huzursuz
Minikkopya Alparslanim1 7 ile 9. Hafta aradı sürebilirmiş. Ben de atak haftasındayım bugün inanılmaz huysuz yatmıyo kucağımda uyuyo bi bakmışşın beni istemiyo somra yine kucak istiyo
Tansukiz Alparslanim1 o haftanın tam ortasından yazıyorum.. 1-2 haftadır çekiyoruz bugün artık sinirim tepeme vurdu akşam 4ten beri ne emiyor ne yatıyor ne kucakta duruyor ne yerde duruyor sürekli ağlıyor uyku saatimiz geçti şu an ve hala yatmıyor akşam yemeğini zor yedim bir de tekim Allah yardımcımız olsun.
Alparslanim1 Minikkopya ne kucakta duruyo ne yerde ne gökte araba da duruyor arabada da ne kadar durulur Allahim çok zor yaaa deliricem gerçekten
Minikkopya Alparslanim1 sakin olmaktan başka şansımızz yok bunlar geçici şeyler. Bol bol yavrumuzla ilgilebicez. Bugün 4 saat kucağımdan indiremedim oturdum kaldım.. Tek başımayım. Şuan zorla uyudu ama bakalım kaç dk uyur
Gloriaa Sanırım benim kuzumda 8. Hafta atağına girdi 7.haftaya girdik ama erken olabiliyor mu böyle. Sürekli göğsümde emiyor bırakmak istemiyor sütüm yetmiyor diye düşünüyorum ama yeterli sayıda bez çıkarıyor 15 dakika uyuyup uyanıyor iki gündür böyleyiz 😔
Minikkopya Alparslanim1 benimki biraz kucakta duruyo sonra istemiyo yatırıyorum yine ağlıyo valla cok zormuş
Alparslanim1 Minikkopya ne istediklerini anlasak da yapmaz yaaa Allah hepimize sabır ve kolaylik versin
Gloriaa Tansukiz tek olmak o kadar zor ki seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim çünkü ailem başka şehirde eşim çalışıyor burda doğru düzgün yardım edecek kimse yok . İnsanlar çocuk olana kadar gerekli gereksiz herkes soruyor çocuk yok mu yok mu diye olunca da kimse ne ne yapıyorsun yardıma ihtiyacın var mı falan hiç birşey 😣
Tansukiz Gloriaa aynen 4. Yılım adımızı kısır ettiler aramadıkları doktor kalmadı bizden habersiz şimdi çocuk oldu tüm bu yazdıklarınıza ek olarak bir de aramayıp aramayıp arayınca sesiniz soluğunuz çıkmıyor diye azar işitiyoruz. Akşama kadar ev işi çocuk yemek uykusuzluk bir yandan bir faydaları yok zaten bir de üste çıkıyorlar valla Allah sabır versin.
Alparslanim1 Tansukiz bizim tüp bebekle oldu zaten bin şükür 3. Denemede. Kayinvalidem bi olsun neler alacağım bi olsun neler yapacağım dedi bir tane çaput almadı. Ama Allah var oda istedik odasını aliverdi herhalde daha da bir tulum bir zibin layık görmedi toruna. 7 gub sonra 2 aylik olacak 1 kere görüntülü 2 kere görmeye geldiler . Bu nasıl sevgi bu nasıl özlem…o sesiniz soluğunuz çıkmıyor demelerinjn sebebi üste çıkmak. E ben aramadiysam sen ara hiç mi özlemedin torununu
Tansukiz Alparslanim1 aman oldum olası öyle derler iki gün aramayım hemen adım hayırsıza çıkıyor gel gör ki kendi oğlu benim ailemi bayramdan bayrama arar benim zorlamamla. Aman almasın da gelmesin de çok geleni de sıkıntı her şeye karışır kafana göre büyür bebeğin en azından yok giydir yok emzir niye susmuyo niye ağlıyo çok emziriyon kusuyo aman alma gereksiz aman harcama vs vs işte. Her türlüsü bela.
Alparslanim1 Tansukiz vallahi bela en sessizleri bile mutlaka sinir edecek bir sebep çıkarıyorlar malesef . Mesafe en iyisi . Kırk yılda bir gideceksin muhabbet edeceksin eyvallah diyip gideceksin en güzeli