Pnrvlknblksn 3aydır doğum yaptım ama hayla adet görmedim eşimde korunmak istemiyor bunun tartışmasını yaşıyoruz bende hamile kalırım korkusu ile kocamdan bazen kaçıyorum bile adet görmeden korunma ilacı kullananız var mı? Dokrorunuz önerdi mi?
Myagz Pnrvlknblksn hap kullananlar vardı canım spiral de taktırabilirsin Doğum sonrası hamile kalmak daha kolay o yüzden eğer bebek istemiyorsan hemen başlamalısın
Myagz Pnrvlknblksn cerazette diye hap kullanıyorlar sanırım bi de üç aylık iğne vurulabilirsin canım anlamadım ben o ebeyi hiç mi bişey bilmiyor
Drana Pnrvlknblksn korunma yöntemine başlamanız için adet görmeniz gerekmez yanlış bilgilendirilmişsiniz.Adet görmeden de hamile kalabilirsiniz bu süre zarfında.Emzirirken kullanılan haplar var doktor size söyler.Hapı saati saatine kullanmalısınız ama dikkat edin yoksa hamile kalabilirsiniz.
Pnrvlknblksn Myagz dün ebeye söyledim birşey yapamam dedi adetini bekliyceksin eşin kondom kullansın dedi eşimde kondom kullanmıyor hayır diyor öyle ortada kaldım ki ssnki boğazımı sıkıyorlar daralıyorum artık eşimden kaçar oldum hamile kalırım korkusu ile napacağımıda şaşırdım
Myagz Pnrvlknblksn sağlık ocağına değil de hastaneye git kuzucum ultrasonla bakarlar hamilelik olmadığından emin olunca da spiral takarlar
Pnrvlknblksn Drana Myagz kızlar ebeye dün söyledim adet ol öyle gel dedi 40lıyken kanamam oldu 40kın çıktıktan sonra gel dediler 40ım çıktı gittim dedi adetini bekle adet olunca gel bende 3aydır giç kanama olmadı en son 40lıyken vardı kanama dün söyledim ebe dedi hiç birşey kullanamazsın adetini bekle
Deletedmom021 Pnrvlknblksn kadın doğuma gidin spiral taktırın ama o da kesin çözüm değil maalesef diğer yöntemler gibi
Pnrvlknblksn Deletedmom021 adet oldum canım şiödi ay ne aevindim ya 😁 yarın ilk işim gidip korunma iğnesi vurdurucam