birprensannesi0208 Kızlar sizce Ömer ismi tek konsa kötü mü olur ilk oğlumun 2 ismi var buna eşim tek isim koyalım diyor banada tek garip geliyor sanki diğerinin 2 ismi var bunun tek olacak diye sizce öylemi
anneCANan birprensannesi0208 bazı isimler iki isimle daha da güzel anlamlı oluyor birbirini tamamlıyor bazıları ise başlı başına tek olarak daha güzel, bazen daha net heybetli oluyor ki bence Ömer de öyle….koyacaksaniz Ömer in yanına başka bir isme gerek yok… İlk cocugunuzun ismi neydi bu arada ?
Antidepresan birprensannesi0208 Yani şöyle ömer ismi çok güzel bir isim ama tek konmaması gereken isimlerden yanına mutlaka bir isim daha konmalı biraz araştırsanız isim kişiliğe yansır yumuşatmak lazım🌸
birprensannesi0208 pandam_05 yani Ömer ismini bende seviyorum güzel isim de diğer oğlumun iki ismi var diye acaba buna haksızlık olurmu düşüncesi var içimde 🙊 ama yoksa bende seviyorum Ömer ismini
pandam_05 birprensannesi0208 diğer mesajları da okudum kardeşinizin adını koymuşsunuz bence Ömer de tek guzel kardeşimin adı çokta yakışıklı canımın içi ☺️ Ömer ismi gerçekten ağır tek isim daha guzel haksızlık diye düşünmeyin 😊
birprensannesi0208 anneCANan Baran Yusuf ☺️ aslında tek Yusuf koyacakdık ama kardeşimin isminide önüne ekledik şimdi bundada eşim rüyasında Ömer ismini görmüş benimde hoşuma gitti koyalımmı dedi koyalım dedim ama ikinci isim istemiyor o da
birprensannesi0208 Antidepresan diyorsunuuuz 🙊 araştırayım da eşim istemiyor işte bir kaç kez acdık konusunu kararlı tek isim diyor ikna edebilirmiyim bilemiyorum 😕
anneCANan birprensannesi0208 adlarıyla yaşasınlar…ben Ömer’i başka bir isimle dusunemiyorum ama.tabi karar sizin…
Antidepresan birprensannesi0208 İlla kimliğe yazmanız gerekmez sadece sizin bilmeniz bile kafi olur Ömer faruk,Ömer Yiğit Çok güzel bence en doğru kararı verin inşallah🌸🌿
Yasemin38 birprensannesi0208 ilk çocuğunun iki ismi varsa bunuda iki isimli koyabilirsin canım. Tek olarakta güzel Ömer ismi. Ömer Efe Ömer Asaf Ömer Faruk
birprensannesi0208 Yasemin38 teşekkürler önerin için cnm 🥰 Ömer Faruk aklımdaydı aslında Ömer Yiğit de düşünmüşdüm ama bakalım umarım eşimi ikna ederim 😂
birprensannesi0208 anneCANan cümlemizin cocuğu inşAllah canım 🤲🏻 tekde cok güzel de haksızlık olsun istemiyorum biryandna
birprensannesi0208 Antidepresan aaa bilmiyordum öyle yaparız belki bizde yani kimliğe yazdırmayıp hoca kulağına mı okuyor iki ismi
kelebekim birprensannesi0208 oğlum olursa bende Ömer ismini çok istiyorum. Hz Ömer den esinlendim. Onun karakteri gibi olsun diye. Yanına da han ismini yakistirdim Ömer Han Nasip olursa inşallah. Han anlamı da çok güzel bir araştırın hem kısa hem uyumlu.
birprensannesi0208 kelebekim bizde aynı şekilde 🥰🥰 ilk oğlumu Hz.Yusufdan esinlenerek bunuda eşim rüyasında görmüş inşAllah Hz.Ömer gibi olur diyerek den koyacağız Rabbim sizede nasip eder inşAllah 🫶🏻🫶🏻
ssereny birprensannesi0208 yaa çok beğendiğim bi isim🥰bir oğlum var adı Eren eğer Allah nasip ederse bir oğlum daha olursa Ömer koymak istiyoruz eşimle,tek isim bence gayet güzel ve yeterli☺️
birprensannesi0208 ssereny ☺️ Hayırlısı inşallah rabbim sizede nasip etsin evet isim güzel büyük ihtimalle tek isim olacak 🥰