oglumuz01 Tek uyku yaptı 2 buçuk saat uyudu. Şuan esniyor saat 18.25 yardım edinnn. Tam da çorba içircektim Tek uyku yaptırdım ilk defa 13 AYLIK
beratcan3446 oglumuz01 uyusun bir saat sonra yüne kaldırın 10 gibi tekrar yorun yatırın yazık uykusu geldi ise yarın 2 uyku yaptırırsınız
Nursena0606 oglumuz01 kendi ikinci uykuyu istemiyorsa tek uyku yapabilir. Ama sizin iradenizle tek uyku yapmak için erken maalesef. Şimdi uyutmayıp akşam erken uyutacaksınız. Oyalayabilirsiniz
oglumuz01 Nursena0606 2 uyku uyuyunca uyumuyor kimi bebek tek uyku uyuyor 13 aylıkken ben 2 uykuyu zar zor yaptırıyorum. 1 haftadır. O yüzden tek uyku deniyorum. Alışkanlık oluğu için uykusu geldi bence. Ama şuan oyalıyorum esnemiyor bakalım
Nursena0606 oglumuz01 Saatlerini iyi ayarlarsanız iki uyku 18.aya kadar devam edebilir. Oğlum 14 aylıkken artık zorla uyutmaya başlayınca anlamıştım tşk uyku istediğini. Ama akşamına huysuzluk yapmayacak şekilde uyutuyordum. Saat 12:30-13 arası uyutursanız en geç de 15 de uyanırsa akşam çok güzel uyur gece de rahat eder