Yenianneeeee3 Kanguru kullanmaya ne zaman başladınız sevgili anneler ? Benim oğlum 50 günlük kullanabilir miyim çok kararsızım internette doğumdan itibaren kullanılır yazıyor ama daha kalça ultrasonumuz olmadı. Siz ne zaman kullanmaya başladınız ?
papatyam-34 Yenianneeeee3 ben 5 aylık iken başladım 🙈 Ama daha erken kullananlar da var diye duymuştum
Yenianneeeee3 papatyam-34 elimde olsa bende geç başlicam ama bebeğim kucak bağımlısı maalesef ve uyanıkken asla yatıramıyorum ana kucağında falan hiçbir yerde durmuyor direk ağlamaya başlıyor en azından kanguruya koyar yemeğimi yerim 🥲😀
Sinem61 Yenianneeeee3 ben sling kullanmıştım, hem de kalçaya zararı yok. Benim kızım uyumayı hiç sevmezdi ama slinge koyunca en fazla 5 dk içinde uyurdu. 6 aylık olana kadar kullandım
MeteKaan Momfort kullaniyorum. Okula gidip gelene kadar 5 10 dk ligina mecbur koyuyorum ama uzun süre icin doktor erken dedi.onun yerine sling önerdi
Bsraak Yenianneeeee3 bacakları m şeklini alsın diye google yazarsanıx çıkar benim kangurumda yoktu mesela iki buçuk aylıktan sonra kullanmaya başlamıştım
Kleop Yenianneeeee3 ben çok araştırmıştım kanguruyu 5 aya kadar önermiyorlar bacak arasını tam ayarlayamadığı için. Bu yüzden şimdilik sling kullanıyorum. Hayatımı kolaylaştıran şeylerdrn diyebilirim. Sonra da kanguruya geçeceğim
Deletedmom_79 Yenianneeeee3 kalçada sorun oluşturmuyor ama iskelet ve kilosuna göre slingle gitmeniz daha doğru biz 6+ kilodan itibaren geçtik
Aslicamm Yenianneeeee3 ilk haftadan koyan da var ama benim doktorum kalca ultrasonundan sonra koy dedi 35 günlükken slingle başladim ben çünkü benim aldığım kangurunun yenidogan aparatı yoktu
AviL06 Ben 3 aylık olduğumuzda kullanmaya başladım. Doktorum da bacaklarının ayrı yani “M” şeklinde olmasına ve kilosuna uygun bir kanguru alın demişti. Bir de ergonomik olmalı 😇 🌹
DenizinAnnesiiiii Yenianneeeee3 ergonmk olması iyi ve 3 aydan sonra baslasanz olur daha erkn cnkü sz blrsnz genne ben aldm ama bebegm kolik oldgu icn drmadı eggbabynn ergonmk cft yonlü