annelik_delilik 4 aylık bebeklerinizin baş çevresi ne kadr geldi kontrolde arkadaşlar ? Benm tam sınırda görünüyor tehlikelimi bilemedm ? Doğduğunda 38 cm di şuanda 45 cm
plajterligi annelik_delilik başka bebeklerle kıyaslamanız doğru olmaz. E nabızda bebeğinizin sayfasına girdiğinizde persentil tablosu var. Orda bebeğinizin çizelgesini gösteriyor ay ay nasıl gidiyor diye oraya bi bakın isterseniz
Kuzeymomss annelik_delilik bizimde 42 cmymiş 36 cm doğdu. 9 aylıkken 45 cm falandı. Yani 4.aya göre fazla gibi geldi bana ama en iyisini doktorunuz bilir tabiki
annelik_delilik plajterligi bilgileri oraya giriyorlarmı bilmiyordm hemen bakıyorm teşekkür ederim 👏🏻
plajterligi annelik_delilik bende hep ordan kontrol ediyorum her ay, çok güzel hem olması gereken aralığı gösteriyor hemde bebeğinizin olduğu yerleri gösteriyor ❤️
plajterligi annelik_delilik sağlık ocağına söyleyin girilmiş olması lazım bütün bilgilerinin aşılarının özellikle. Girilmeme ihtimali olamaz yani bence pazartesi arayın. Eğer kontrolleri hastanede yaptırıyorsanız sağlık ocağındaki ilgili hemşire arayıp bilgi alıyor. Ben her kontrolden sonra bizim hemşireye mesaj atıyorum bilgilerini