Onedroplove Merhaba sevgili anneler 15 aylık oğlum istediği olmadığına anlını yere koltuğa duvara vuruyor mama sandalyesi olduğu zamanda arkaya doğru vuruyor neden yapar nasıl önlem alabilirim varmı tecrübesi olanlar
MiracAlpinveUmutunAnnesi Onedroplove benimki de 21 aylik ve yapiyo bunları devamli agliyo nasıl düzelicek bilmiyorum bende şuracıkta bekliyim
Onedroplove MiracAlpinveUmutunAnnesi çok kötü bir durum istediği şeyi yapamadığında yada biz yapmazsak direk yere yada bulduğu her yere vuruyor kucağımızda da bize kafa atıyor anlı mosmor nasıl geçer acaba 1 aydır yapmaya başladı
Haticeado Benim yeğenim de öyleydi duvara vururdu Kafasını ama öyle böyle değil duvar da iz bırakacak şekilde doktor hiç ilgilenmeyin sanki normal bisey yapıyormuş gibi davranın demişti bi süre sonra unuttu zaten.
Onedroplove Haticeado çok teşekkür ederim canı çok yanıyor nasıl ilgilenmeden durucam inşallah en kısa zaman geçer
Onedroplove Mom06 öylemi çok teşekkür ederim çalışıyorum bana tepki olarakmı yapıyor acaba dedim çok üzüldüm açıkcası