Eslem2148 Eşimin çalıştığı iş arkadaşını iftara davet edicem eşi ve çocuğu da gurbettyim ilk defa buranın (Muğla’nın) insanını evime yemeğe davet edecem ve ne yemek yapacağımı bilmiyorum basite kacmamaliyim ne yapabilirim yemek veya tatlı fikrinizi almak isterim 😊
Ogullarinaasikanne Eslem2148 Yayla corbasi Kurdan kebabi Pilav Orataya patatesli borek Yaprak sarma Havuc tarator yapabilirsiniz birde yesillikli bir salata Tatli da revani yada sekerpare olabilir 🫣
Kk41 Eslem2148 mercimek çorbası Zeytinyağlı enginar ya da portakallı kereviz Havuç tarator Tepsi kebabı Kilis tava da deniyor pratik Kremalı patates ya da patates püresi Pirinç pilavı Yeşillikli salata Güllaç ya da şekerpare
Eslem2148 Ha bide Bir türlü dillerine alışamadım anlamıyorum gerçekten bazen ne dediklerini hızlı konuşuyorlar farklı konuşuyorlar Diyarbakırlı olduğum için anlamakta güçlük çekiyorum 😂😂
Eslem2148 Merov aynen öyle üstelik çocuğum çok huysuz tek başıma nasıl yapacam inşallah yetiştirebilirim şimdiden korkum başladı ☹️
Birberenannesi Eslem2148 yayla çorbası, islim kebabı, pirinç pilavı, patatesli börek, sarma. Meze severler onlar bol N meze yap bence. Havuç tarator, mor lahana salatası, cacık vs. Tatlı da kalburabastı
DAO Eslem2148 Domates çorbası Ispanak graten- pilav- baget (servis tabağında tek seferde sunabilirsin) Kıbrıs tatlısı Ortayada makarna- tarator gibi bişey olabilir Çocuklu evde çok uğraşma derim 💁🏼♀️
Cyerg Eslem2148 YouTubeda görüp yapmıştım hem basit hemde çok güzeldi soslu köfte olarak geçiyor sanırım adı. Normal köfte yapıp kızartıyoruz sonra salça baharat nişasta su sos hazirlayip kısık ateşte pişiyor kofteyle beraber, yanına fırında kaşarlı patates püresi de güzel oluyor denerseniz 🤷🏻♀️ pilav da gider gibi bence, salata turşu da olur.
Cyerg Eslem2148 ha tatlı da gelin pastası, damat pastası YouTubedan bakın yine. Tatları çok güzel trilice gibi keki, hafif de 🫠