(Uzun ama yardım edin lütfen ) 😥😥😥Kızlar nerden başlasam bilmiyorum. İnanın o kadar kötüyüm ki.. ben geçen hafta perşembe günü 41 hafta olarak sezeryanla dogum yaptım. Herşey yolundaydı. 2 gün hastanede yattıkdan sonra cumartesi taburcu oldum pazartesi günü yenidoganda randevumuz vardı gittik. Oraya kadarda herşey normal bebegim dogdugunda 3300 gr dı hastaneden çıkarken 3150 ydi normal dedilr bencede normaldi. Pazartesi gittigimizde 2800 gram geldi dünya başıma yıkıldı. %14 lük bi kayıp vardı. sütüm vardı ama düzgün emziremedim yani memede aglıyodu hep bi huzursuzdu emiyodu ama aglayarak bagırarak zor emziriyoduk zayıflamış benim minik kızım. Neyse orda hemşireler bana nasıl emzirecegimi nasıl sakinleşecegini falan anlattılar onların yanında gayet iyi emdi. Bu arada kilo kaybettigi için sarılık için kan aldılar onun sonucunu beklerken akşama kaldık emzirme saati geldi yine emmedi resmen 1 saat agladıkdan sonra zar zor 18 dk falan emdi.. neyse sonuçlarımız çıktı tuz oranı yüksek çıkmış doktor yatış istedi tamam dedim yukarı çıktık soydular tarttılar kalp ritmine baktılar. Bu seferde kalp ritminde sorun çıktı beni gönderdiler yavrumu yogun bakıma aldılar aglayarak yazıyorum kızlar evladından ayrılmak o kadar kötü bişeymişki. Neyse şükür bugün gittik gördük kalp ritim bozuklugu sınırda dedi bu yenidoganda normal oluyomuş olabilirmiş yani. Yarın benide yatırcaklar sütüm yarıyomu yetiyomu diye size sorum pompayla sagdıgımda 2 saatte bir 75-100 cc ye yakın süt çıkıyor bu süt yeterlimi daha sakin emmesi için ney yapmalıyım gazını çıkaramıyoruz varmı önerileriniz sütümü arttırmak için ne yapabilirim. Eger sütüm yetiyosa sakinleştirip emzirebilirsem hastaneden kaç güne çıkabiliriz ?