en_sevdiklerim2 Aynı durumu yaşayanlar var mı acaba bebeğim 7 ay 6 günlük geri geri emeklemeye başladı bu süreç ne kadar sürer ? İleri dogru emekleyebilmesi için neler yapabilirim acaba🌻
Melifah_35 en_sevdiklerim2 hahaha oyyy şapşal yaa ne tatlıdır o şimdi. Şeyi sormak için geldim emeklemesi için siz bişey yaptınız mı acaba ? Benimde bebeğim 6 aylık nasıl teşvik edebilirim
Belinayyy en_sevdiklerim2 maşallah herkez basaramaz onu da🙂 her bebeğin mizacı farklıdır kimi poposunun üstünde gider kimi ileri kimi de geri geri gidiyormuş bunu da yeni öğrendim. Sevdiği şeyleri önüne koyun TV kumandasi kablo gibi şeyler bebekler için nedense daha cekici yavaş yavaş düzelir
Deletedmom_73 en_sevdiklerim2 Benim kızda o aylarda öyleydi 😂 2 ay sonra kendiliğinden öğrendi ileri emekledi sizinki de öyle olur muhtemelen sağlıkla büyüsün. ❤️
en_sevdiklerim2 Melifah_35 yok valla hiçbişey yapamadım yani yapmak istedim yere indirdigim an çıglık basıyordu hrp kucakta fln hiç terde durmayı sevmiyordu pek bişey yapamadm aglayınca ama 7.aya girdik bi güncelleme geldi sanki indirince çabalıyor poposunu kaldırmaya çalısıyor fln 🤭😁herşey yeni yani
en_sevdiklerim2 Belinayyy aynen kumanda priz kablo baya ilgi çekici bozuk kumandayı koyuyorum önüne😃 çabalıyor ama geriye gidiyor 🤭🤣