Esinozbdk Kizannesi47_ tadımlara 5.ayda ek gıdaya 6. Ayda şuan 6 ay 21 günlüğüz çok şükür bikaç gün yemedi huysuzdu ama şimdi iyi çorbalar meyve püreleri kahvaltımız okey
Minigim38 Kizannesi47_ 5 ay 7 günlüğüz tadimlara başlasam mı kararsızım sadece 1 kez yoğurt verdim 1 çay kaşığı kadar çok sevdi 😊sadece anne sütü alıyor bunun için ebe 6. Aya kadar bekle dedi
Kizannesi47_ Esinozbdk iki hafta sonra bizde 5 aylık olcaz dolduruyoruz yani bakalım doktoru ne diyecek kafasını dik tutabiliyor
Yasemin-kckdgn Kizannesi47_ aynı şekilde 2 hafta sonra 5 aylık olucaz bnde doktora soracağım yardımlara balayalım mı diye siz ne zaman doğum yaptınız bn 18.11.2022🤗
Esinozbdk Kizannesi47_ bizimkide öyleydi kafasını dik tutabiliyordu ve biz yemek yerken meraklı olarak bakıyor istiyor gibiydi bende yogurtla deneme yapıp kabak havuç patates balkabagı olarak devam ettim şuan güzel gidyoruz bakalım
Seher-b Yasemin-kckdgn aaa ben de 18.11.2022 cuma günü doğum yaptım ya 😍 hangi şehirdesjnjz bebeğiniz kız mı erkek mi
Yasemin-kckdgn Seher-b İstanbul’dayım ben oğlum oldu Allah herkesin bebeğini analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏