Sennurrr Selam kızlar bebeğim 6 aylık olacak bi kaç gündür yüzüstü dönüyor uyurken çevirsemde geri dönüyor ne yapmalıyım korkuyorum da bi zararı olur mu?
Eminos Sennurrr 19 aylik hala yuzustu uyur oglum cok gazliydi bebekken 40 gunluk olmadan yuzustu yatirirdim
Selimikomom Sennurrr benim bebek 37 günlük arada yüzüstü yatırıyorum seviyor herhalde uyuyor baya saatlerce en sonunda ben rahatsız olup çeviriyorum uyanıyor
Ed5242 Benim kızım da öyleydi 8 aylık oldu şimdi bıraktı. Doktorumuz da kendi dönüyorsa müdahale etmeyin demişti.
Sennurrr Ed5242 nefes almada sorun olmadı dimi? Sağlık bakanlığı 1 yaşına kadar yazmış korktum o yüzden
Ecrin_nisam Benim kızım da o zamanlar yüz üstü uyurdu hatta şimdi de öyle uyuyor kendisi 😂 insan endişe ediyor ama hiç sorun yaşamadım ben
Ed5242 Sennurrr içiniz rahat olsun başını kontrol edebildiği için rahatsız olduğu an kafasını kaldırıp düzeltiyordur zaten burnu açıkta kalıyordur. Biz de başında beklerdik öyle yüz üstü koyardik geri dönerdi hemen
zeynep321 Sennurrr Benmkide hep yuz üstü yatıyor o aylarda öyleydi düzeltsemde yine yüz üstüne yatardı şu an 15 aylık hala öyle yatar
Senaaydin Sennurrr 20 günlükten beri ya yüz üstü ya kundak yapıyorum başka türlü hemen uyanıyor 2 aylık gazlı bir bebek kafasını çeviriyor rahatsız oldukça