Berken Bebeğim 2 ay bir haftalık meme reddi yaşıyoruz çok aç kalınca artık mama veriyorum ama mama kutularının üzerinde ki cc çok fazla geliyor fikrimce küçücük bedenlere 120-150 cc falan yazıyor siz tek öğünde kaç cc mama veriyorsunuz bu aylarda?
Meyra Berken 2 aylik bebegin midesi 1 çay bardağı süt veya mama alablcek kapasitede o sekilde ayarlayıp vereblrsnz
Lolita Berken tatlım bebekten bebeğe değişir önce 60 yap ver isterse bir 30 cc daha yaparsın. Hem mama da çöpe gitmemiş olur 😉
Berken Meyra meme hiç emmediyse 90-100 cc kadar içiyor ortalama buna tekabül ediyor ozaman. Teşekkürederim 💐
Urasdeniz Benim oğlum 47 günlük mama vericepim zaman emzirdiysem 90 emmediyse 120 hazırlıyorum yani aslında kendileri ayarlıyorlar
YazCilegi Berken kilosunu 56 ya bölün içmesi gereken cc odur. Neden 56 derseniz cevabını internetten ögrenebilirsniz çok uzun 😊 akıl karışıklıgı yaratmak istemem.
Berken Lolita evet mantıklı ☺️ Öyle denicem bazen az yapıyorım başlıyor ağlamaya hemen yapıp getiriyorum bu seferde içmek istemiyor çok zor çok😅