yase_bora Kızlar selam meme küçültme ameliyatı olan veya bilgisi olan var mı? Fiyatları ne kadar, süreç nasıl, devlet hastanelerinde şartlar ne?
Anr5155 yase_bora eğer bir sağlık sorununa neden oluyorsa devlet hastaneleri yapıyor ama isteğe bağlı yapılmıyor diye biliyorum 10 sene önce falan bir komşumuz omurga eğriliğine ve kamburluğa sebep olduğu için devlet hastanesinde ameliyat olmuştu.
Deletedmom_39 yase_bora @Eda1414 devlet hastanesi yapıyor hatta büyük meme sebebiyle boyun fıtığı vs gibi hastalıklar oluştuysa bedava bile yapıyor 🌷 ama arkadaşım pişman Oldu T şeklinde dikişler yıllarca geçmedi, meme ucu gitti falan
Dimitrina_kovaceva Eda1414 eğer zaruri bir durumsa devlet de yapıyor. Mesela örneğin bizim bi akrabanın her memesi 10 kiloydu resmen. Kadın bel sorunları ağrılar sorunlar yaşıyordu. Meme küçültme ameliyatı olmak zorunda kaldı. Devlette oldu.
naynini yase_bora yok kız yapıyorlar. Heyet işi fakültede. Heyete girdim yapmadılar… Sonra kalp doktorumla konuşurken bir doktor önerdi, çok guzel meme yapıyor bir git bakalım dedi… Gittim gördü ve çok güzel memeler yapti bana 🥰
naynini Anr5155 ben isteğe bağlı yaptırdım devlette 😇 ama parasıyla yapılıyor 😄 özel gibi testinden tahliline para veriyorsun 😊
naynini yase_bora ben ben ben😊 üç sene önce oldum memnunum çok. O zamandan bu yana fiyatlar ne olmuştur bilmiyorum ki devletteki doktorum da özel muayenehane açtı artık… Ben 2020 Şubat’ta 7000 gibi bir paraya olmuştum. Her şey dahil söylüyorum korsesi bilmem nesi…
Anr5155 naynini yaa ne güzel bende küçütltürmeyi düşünüyorum öyle olması daha iyi bende komşumuzdqn keyfi yapılmıyor diye duymuştum tabi 10 seneden fazla da olmuş olabilir ben bunu duyalı.
Marianne yase_bora yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum. Küçültme değil de emzireden sarkmış meme toparlaması yaptıracağım. Bir de göz kapağı ameliyatı olacağım.
naynini Anr5155 yok yok yapıyorlar… Silikon da takıyorlar 😊 hadi silikon keyfi diyelim ama kimse keyfi küçültmez diye düşünüyorum… Büyük meme sağlık sorunu bence ve diğer büyük memeli kız kardeşlercee😊