Kayra-moms1 Asyaveannesi04 Bence şansınız bileklikten yana kullanın😄 Benim saçlarım da gür ve kalın telli 10 yıllık braunun düzleştiricisini kullanıyorum çok şekille de işim yok zaten düzleştiriyorum yeter. Ama siz seviyorsanız normal makineyle de yapabilirsinizz
Nehiiir61 Asyaveannesi04 ben süpürge sandım maşa olduğunu okuyunca oyumu bileklikten yana kullanıyorum 🥰
BelaCivciv Asyaveannesi04 Saçlarınız ince ve yumuşak mı? Eğer kalın telliyse saçlarınız boşuna alırsınız dyson
Asyaveannesi04 Salina bana zaten saç maşası dyson, kendi saçlarımı yapacağım süpürgem zaten var dyson😅
merkursavascisi_06 Hayata bakış açısıyla ilgili bu bence, takı takmayı süslenmeyi seviyorsanız bileklik hoşunuza gider ama ben bi ev eşyasıyla hayatımı kolaylaştırmayı tercih ederdim sanırım
Asyaveannesi04 BelaCivciv saçlarım ince telli normalde kuaförde de yapılınca çok tutmuyor dyson airwrap da memnun olan kadar olmayan da var emin olamadım🤦🏻♀️
BelaCivciv Asyaveannesi04 Valla ben saçımın bir tarafını maşalıyorum diğer tarafı yaparken ilk yaptığım yer bozuluyor😅 Dyson şekil veriyor işte ama benim saçıma kesinlikle mantıklı bir seçim değil mesela. Deneme şansınız varsa önce deneyin derim
Asyaveannesi04 BelaCivciv akbatı dysonda deneyeyim bir mantıklı👍🏻 yorumlar da herkes onu yazmış bir tarafı yaparken diğer taraf bozuluyor diye