goktsem Salina ilk gece biraz mızmızlandı ateşi çıktı yarım kaşık parol içirdim onun dışında sorun yaşamadık
Zes Salina normalde hiç ağlamayan bebeğim o gün bi kaç saat aralıklı şekilde ağladı huzursuzdu ateşide 37buçuğa kadar çıktı doktorum şurup verebilirsin demişti çok ateşlenmedi diye vermedim ertesi günü normal rutinine dönüyor
iki_prens_annesi_ Salina merhaba bizimde az önce 2 ay aşısı oldu ebe ateşlenme olabilir takipte ol ateşi çıkarsa calpol ver dedi
goktsem Salina bana sağlık ocağından parol al demişlerdi o yüzden onu aldım. Bir farkı olduğunu sanmıyorum. Calpolde ağrı kesici ateş düşürücü neticede
havuccxy Merhaba bebeğim pazartesi günü 2. Aşısından sonradan beri sıçrayarak uyanıyor uykusunda hep sıçrıyor böyle bir şey yaşamış mıydınız
Elifadaannesi Salina ateşlenme olmadı ama 3 gün çok ağladı uykusunda bile 6 saat araya çok ağladığında calpol verdim mecburen çünkü uyuyamıyordu bile
prensinannesi_ Elifadaannesi banada sağlık ocağından doktorumuz parol şurup yazdı evde bulunsun diye zararliysa neden yazsınlar ki