KayraVeAnnesi_06 Kızlar ben böyle birşey beğendim ama kararsız kaldım çünkü kendimlede kombin yapmak istiyorum . Sizler neler aldınız yada almayı düşünüyorsunuz
lceLady KayraVeAnnesi_06 2 erkek cocugum var ben genelde bebeklik zamanlarında eşofman tarzı kıyafetleri tercih ediyorum yürümesi oturması kalkması daha kolay oluyor diye Bayramdan ziyade rahatlık peşindeyim :)
alisce3443 KayraVeAnnesi_06 aynısını aldım canım bitane daha takım aldım bizim bayramlıklar hazıırr 😊
Yigitinannesi0312 KayraVeAnnesi_06 benim de bebeğim 4 aylık bu evet güzel ama sırf bayram diye bebeğin.rahatindan vazgeçmeyin ben eşofman almayı düşünüyorum ya da tulum pantolon onlar için pek rahat olmayacaktır
KayraVeAnnesi_06 lceLady Bununda altı likralı hani esnek bir kumaş ama bilemedim Birde kendime de benzer birşey istiyorum aldığım zaman kombin olalım diye , ilk bayramımız heyecan yaptım Bebeğim 4 aylık 🥰
KayraVeAnnesi_06 alisce3443 Yaaa aynısı gibi geliyor mu , ben çok kararsız kaldım Kendimle de uydurmak istiyorum 🙏🏻💕
queen_mom KayraVeAnnesi_06 yaa benim begimde 4 ay 6 günlük.bizimde ilk Bayram kızıma ne lasam diye düşünüyorum elbise mi alt üst takım mi çok kararsızım ☺️
KayraVeAnnesi_06 _The_ANA_ Anlaradayım daha dün kar yağdı , ince olur ama kalın olmaz birde bebeğim 4 aylık 🥰🐣
_The_ANA_ KayraVeAnnesi_06 Siz bilirsiniz.Bayrama kadar havalar ısınacak o sebeple söyledim.Yoksa ben de kayserideyim dğn kar yağdı ama haftasonu 21 dereceye çıkacak sıcaklık🤗
Erolunannesi KayraVeAnnesi_06 Ankara da olup yazlık takım alan ben😂😂 dün de ben sipariş verdim bunu soğuk olursa üzerine hırka giydiririm
KayraVeAnnesi_06 Yigitinannesi0312 Haklısınız zaten hep o tarz giydiriyorum ama bayram daha özel diye bende özendim dedim kombin olsun benimle rahat edemez mi likralı pantolon ama
Cocolingo Bunu istemiştim ama stok bulamıyorum hiçbir yerde. Bunun düğmelerini değiştirip giydireceğim birde alt üst takım alırım diğer günler onu giyer 🌺
KayraVeAnnesi_06 Cocolingo Çok güzelmiş , sağlıkla giysin inşallab . Birde kızlar için çeşit çok erkek bebeklere bulmak zor oluyor 🤦🏻♀️
Aezgi Cocolingo beni yanlıs anlmayın ama polyesteri ben asla giymezken bebeğe asla tercih edilmemeli üsteki elbise güzel fakat %100 polyester diyor o elbise kücücük bedenini yakar terletir annesi :)
inciglms Cocolingo ayy bu elbiseyi bende favladim ama düğme değişimi hiç aklıma gelmezdi hay aklınıza saglik
Efelar8 KayraVeAnnesi_06 Kızımın ilk bayramı böyle bir elbise aldım. Hava soğuk olursa hırka yada ceket giydireceğim 🌸
miraculous_22 Efelar8 benimde kızım var bende bayrama bu tarz bir elbise almak istiyorum da canım nerden aldınız bunu acaba internetten mi
KayraVeAnnesi_06 _The_ANA_ Anladım canım 🙏🏻 bende zaten daha karar veremedim ki bu yüzden alamadım , güzel öneriler gelirse değerlendiririm yada iki rakım alırım 🫶🏻
KayraVeAnnesi_06 alisce3443 Tamamdır 🙏🏻 çok teşekkür ederim Sizin bebeğinizde güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah 🌸🐣