Rukiye_23 Oğlum 9 ay 10 günlük 3 ay öncesinde 6 18 aylık emziği aldım ama emmek istemedi hep azından attı Büyük geldi diye düşünüp zorlanmadım.. Dün bir arkadasim damagi gelişmez büyügunu kullandir dedi. Sizce de öylemi bu durumu yaşayan varmı bebişlerdeee
Minnakbebik Rukiye_23 emzikle damak mı gelişiyor. Öyle olsa doktorlar niye emzik vermeyin desin. Ben hiç emzik kullanmadım
Yeni-anne22 Rukiye_23 9 aylıkmışsın yaşına az kalmış canım zaten neden daha emzik veriyosun ki sonra bıraktırmazsın dişleri falanda yamuk oluyo o zamandan sonra emzik kullanınca
_kizimveannesi29 Rukiye_23 canım benim kızımda 10 aylık oldu hala 0 6 ay emzigi alıyor büyük aldım ama maalesef tutmuyor bir şey olmaz merak etme. Benim arkadaşımın çocuğu da öyle 1.5 yaşına kadar küçük emzik taktı hiçbir sorun olmadı şükür
Rukiye_23 Yeni-anne22 uykuya dalmakta zorlanıyor emzik olmazsa zaten en geç 14 aylıkken bıraktırmayi düşünüyorum
Rukiye_23 _kizimveannesi29 Ay içim rahatladı valla bizim gibiler varmişss :) Azina verdiğim gibi atiyor uykusu bölünüyor büyüğünü verince mecburen tekrar küçüğü veriyorum
Yeni-anne22 Rukiye_23 bence yavaştan alıştır sen bilirsin ama sonuçta bıraktıracaksın o zamanda emzik olmadan uykuya geçerken zorlanacak hazır tutmazken bıraktırıp başka şekilde uyutursun daha küçükken daha kolay alıştırması
_kizimveannesi29 Rukiye_23 aynen öyle canım. Bırakmak için daha erken zaten. En az 2 de bıraksın diyor uzmanlar.. benim yeğenim 3 yaşında hala emzik emiyor dişlerinde hiç sıkıntı yok. Korkma yani 🥰