Pateteslimanti Bayramlık bulamıyorum sizler karar verdiniz mi bir türlü içime sinen birşey bulamadım beğendiğiniz kombin önerileri varsa paylaşalım fikir olsun
SareLinaM Pateteslimanti kizimin ilk bayrami ben biraz özel birsey olsun istedim fotoğraf falan cekeriz diye hazir ve daha pahali kiyafetler yerine özel dikim tercih ettim daha uyguna geldi .Erkek bebekler icinde cok guzel modeller var bir örnek atiyorum
Efelar8 Pateteslimanti Kızımın ilk bayramı böyle bir elbise aldım. Hava soğuk olursa ya hırka yada ceket giydireceğim. Biraz giysin istiyorum malum çabuk büyüyorlar ☺️
zehraaktas Pateteslimanti babaannesinin doğduğu zaman aldığı bş elbise vardı onu giydiricem bir iki takım daha alırım günlük spor bakmadım daha
Efelar8 Bade5 Link paylaşmak reklam yapmak yasak diye biliyorum ben direk kodunu vereyim sana istersen sadece 6-9 ay kalmış S3DS88Z1 çıkmazsa özelden yaz ordan link atayım canım
Mommqueen Pateteslimanti bayram için özel bişey almıyorum genelde sürekli aliverş yaptgım için evde olan yeni kıyafetlerden secıyorum çocuklara giydryorum