Gizemkraks Bebeğim 42 günlük yüzü ve kulak arkaları egzama gibi kabarık ve kuru iki gündür emmeden hemen sonra kesik gibi kusması var ve mukuslu kakası var süt alarjısı mi bu emerken kavranıyor mamayı verince emerken kavranma yok normal emiyor
Meyge Gizemkraks aynısı oğlumda var 4 aylık 1 doktor süt alerjisi 3 doktor sadece atopik cilt li dedi suan sadece nemlendirici kullanıyorum kendi kendime de sür ürünlerini azalttım
Selamcanim Gizemkraks süt alerjisi dediğiniz durum bu değil Bildiğim kadarıyla. Sizler süt ve ürünlerini tüketmemeye özen gösterin. Sütünüzden bebeğinize geçmesin.
alerjikbebe_ Gizemkraks süt alerjisi anne sütüne alerji demek değil. Sizin yediklerinize göre sütünüzden geçen alerjenler alerji yapıyor. Sizin diyet yaparak durumu değerlendirmeniz lazım
ehlenmomyy Gizemkraks anne sütüne degilde yediginizden birşey illaki onada geciyor yediklerinize dikkat edin süt ürünleri tüketmeyn süt alerhisi varsa peynir yogurt vs bide öyle deneyin
Meyge Gizemkraks herkes Farklı bir yöntem den bahsediyor karışım krem kullanan da var ben bepantol sensidaily kullanıyorum şuan şık bir iyileşme yok inş geçer