Birannebirfurki Bebeğim 28 günlük hep emmek istiyo meme ağızdan çıkınca ağlayıp uyanıyo şu an bile sadece meme ağızda uyurken emiyo fazla emdiğindede kusuyo normal mi bu ne zamana kadar böyle gideriz
Birannisbirbebis Birannebirfurki daha çok küçük sadece emmek değil sizin kokunuzu sıcaklığınızı istiyor bence normal zamanla düzelicek benim bebeğimde öyleydi şimdi öyle deli yatıyor ki ayakları kafamda uyanıyorum bazen 😀 bu anları bile özliceksiniiz tadını çıkarın ☺️ ama yinede doyduğunu gazının olmadığını kontrol edin
Bssraa2 Birannebirfurki normal 2 ay öyleydi benm bebeğim zamanla unutuyor daha çok küçük olduğu için hep doymak için istemiyor memeyi güven duygusu hissediyorlar memede
Aselllll Birannebirfurki emzık verebılırsınız hem sızde buraz uyumus olursunuz bıde sutunuzu sagıp bakın ne kadar cıkıyor belkı doymuyor olabılır sağdigınız sütü emzırdıkten sonra deneyın bakalım yıcek mınyerde anlayın kı doymuyor
Linam54 Birannebirfurki aynisini bende yaşıyorum. Benim bebegimde 26 günlük. Gece gündüz hep emmek istiyor. Uyudugunda yanindan kalkiyorum, yine agliyo. Sabaha kadar gögüsüm disarda uyuyoruz. Baska türlü uyumuyo ve susmuyor. Ikitane de okula giden cocugum var.
Birannebirfurki Birannisbirbebis oğlumda hiç bunları yaşamamıştım geriye dönüp bakıyorumda bebekliği çok kolaymış ne gece uyanması vardı ne gaz sancısı 😅
Birannisbirbebis Birannebirfurki her çocuk kendine ait bir fıtratla dünyaya geliyor yaşamak hep öğrenmek anne olmak hep bir soru işareti 😀 allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Delald71 Oğlum 29 günlük aynı memede uyuyor yerine bırakınca sanki saatlerdir açmış gibi ağlıyor yine memeye yapışıyor çok normal kucağımda kendini güvende hissediyor ben tadını çıkarıyorum bu günlerin emzirmek beni de mutlu ediyor onu ettiği gibi 🥰
Birannebirfurki Delald71 emzirmeyi bende çok sevdim gerçekten oğlum prematüre doğmuştu emmek istemedi bende tecrübesizlikten zorlamadım ama cidden çok farklı bi duyguymuş ve çok kolay abisinde kalk su ısıt mama yap bunda aç memeyi ver 😅
Birannebirfurki Aselllll doyma konusunda sıkıntımız yok çok şükür çünkü emdikten sonra mideyi taşırıp kusuyo emzik kaç çeşit aldım bi tutuyo bi tutmuyo bazen aventi tutuyo bazen bibs