Aysesen-16 Bazı zamanlar ek gıda veremiyorum onun yerine emziriyorum yada mama veriyorum bisey olur mu
YaseminAren Aysesen-16 zaten 1 yasına kadar ana beslenme sut yada mama olmalı dıgerlerı adı ustunde ek gıda o yuzden dogru yapıyosun ama ayına göre gunde 1 yada 2 ogun vermeyı Ihmal etme
Deletedmom_39 Aysesen-16 ben günde en az 1 öğün ekgıdaya zorluyorum canım muz olur, kaşık mama olur, havuç püresi
Nursena0606 Aysesen-16 bebeğinizin kaç aylık olduğuna bağlı bir durum. 6.ay ilk bir ay boyunca tek öğün 9.aya kadar iki öğün 10.aydan sonra 3 öğün vermelisiniz. Yaşından sonra da 3 ana 2 ara öğün yapmalısınız. Beslenme düzeni oluşturmadığınız sürece yaşından sonra mama ve meme doyurmaz. Ve sağlıklı olmaz.
Aysesen-16 YaseminAren aslında 3 öğün vermm gerekirms happy kids deki hergun Bi şey yazıyor ya bebekle alakalı bugün bnde o yazıyor %
Aysesen-16 bnde yazıyor ki %50 Anne sütü yada formül mama %50 ek gıda 9 buçuk aylık oğlum amabazızamanlar çokhalsz oluyorumne bileyim yad verecekbiseyolmuyor cok ona göre bnde öyle yapıyorum@“YaseminAren”#177769
Aysesen-16 Senem_sygl01 hani happy kids günlük bisey yazıyor ya anasayfa da bebek gelişim dair ondan bahsediyorum bugün için %50 ek gıda %50 anne sütü diyor