AselMeva Merhaba kızlar bebeğim 1.5 aylık hala eline eldiven takıyorum ama artık ellerini keşfetme dönemine girecek takmak istemiyorum tırnaklarınıda kestim ama elleri hemen soğuyor siz kaçıncı ayda çıkardınız eldivenleri
demetdemircioglu AselMeva cıkar tabi benim oglum 2 ay 25 günlük eller hep agzında hep soguk yapcak bişe yok🤣
Pelrenc Lolita aynen ben de hastaneden çıkar çıkmaz ilk yaptığım şey eldiveni bereyi attım.tırnakları kesmiştim. Bana bile daral geliyor.
Hanifemusa Elleri soğuk olduğu üşüdüğü anlamına gelmez. 😊 göğüsü ve ensesi sıcaksa usumuyordur. Çocuğa bi nevi eziyet bence eldiven. Ama yine de siz bilirsiniz.
AselMeva Atlasveannesi ben kestiğim halde çizdi çıkarır çıkarmaz ki tırnaklarını kestim güzelce alışacak zamanla çıkardım artık bende takmayacağım 👍🏻
Hanifemusa Atlasveannesi uyurken kesmeye çalış. Bide elinin ici tarafından değilde diğer taraftan kes.
EmineAyan AselMeva 40 gün sonra çıkardım. Elleri eldivene alıştığı için ilk başta soğuk olur 2-3 gün içinde düzelir ve ısınır🤗🤗
Annesinin1tanesi AselMeva 40. Gün tırnaklarnı kestik çıkarttım. Snra bir daha hiç takmadm ve elleri genel olrak hep soğuk ama eldven takmıyorm çnkü üşümüyor 🤗