Karamsaranne- Bebeğimi memeden keseli bir ay oldu ama gögğslerim hem sarktı hemde havası sönmüş balon gibi oldu düzelecek mi bu durum ya da ne yapabilirim?
monami_ Karamsaranne- benim de öyle oldu keseli 15 gün oldu annem kesinlikle 6 ay içinde toparlayacak diyor
Denizmomy Karamsaranne- bende bıraktırmayı düşünü 23 aylık olduk , ne yaptınız peki nasıl bıraktı çok geriliyorum açıkçası
MinikNefes bluem bende şimdi biraz kafaya taktım galiba. 2 çocuk 2şer yıldan 4 sene az değil.. bekarken sutyene sızmazdı rahat rahat tişört bile giyemezdim ama hele de 2. Cocuktan sonra daha da küçüldü falan. 2. Çocuğumun 2 yaşına 6 ay var daha. Eski haline dönmesi için bir formül var mı acaba
bluem MinikNefes malesef estetik harici bir formulu yok bende aratrdim 1 cocugum var sutten kesince ve 52 kiloya dusunce sarkti smdi 56 57 kiloyum kiloyum goyuslerime almisim diklesti ama herkesde ayni olmaz 2. cocukda belki bendede kalici sarkiklik olur eski goyuslerimzi gbi olmuyor 😢
Etipufffum_benim Altı ay oldu keseli hala sönmüş balon gibi eşim de dedi düzelir mi diye dimdik duran göğüs gitti hala toparlanamadi sanayiye arabayı goturursen bakım için bana da öyle bir şey lazım çocukları buyuteyim kuaför den çıkmayacağım iyice pacuz oldum
bluem Karamsaranne- estetik ameliyat olmadiginiz surece evet yani benim goysum 80 85 di emzirmede 100 kadar cikti smdi 56 kiloyum 80 oldu ama dogum oncesi memeler yok tabi cunku balon gbi sisip geri indiler
bluem Karamsaranne- bende kilo alinca toprlandi ama sonrasi ne olur bilmiyrum eskisi gbi olmasi imkansz tabi