KubeyHatun Emzirirken antidepresan kullanan var mı? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Lütfen beni bilgilendirin. 🥺
Drysmsn KubeyHatun evet hem emzırdım hem ılac ıctım bebegım belkı 5 6 aylıktı hıcbır sıkıntı yaşamadım Bekarlıktan berı gıttıgım bır pskıyatrı doktorumuz var ıcebılırsın hıcbısey olmaz dedı bende ıctım
K_melike KubeyHatun kullanmaya o kkdr ihtiyacım var ki emzirmeyi birakmayi bile düşünüyorum ama çok küçük bebegim
KubeyHatun Drysmsn benim de bu akşam randevum var doktorumla. Şimdiden hap ile emzirme kaygım başladı.
KubeyHatun K_melike bu kaygı bozukluğumun çocuğuma yansımasından ve geçmesinden o kadar korkuyorum ki. Tedavi olmak zorundayım. Ek gıda dönemi gelecek, 4 aylığız. Şimdiden ‘ ya boğulursa’ korkusundayım. Ki ilk yardım eğitmenliğim var. Bebek ve yetişkin için her şeyi biliyorum ama kendi çocuğuma gelince delirecek gibi oluyorum.
K_melike KubeyHatun bende aşırı derecede sinirliyim hemen her şeye sinirleniyorum çocuklarıma da yansıyor bu cok üzülüyorum ilk yardım bilgim yok esim sürekli beni uyarıyor paniklemeden müdahale et diye ama Allah yaşatmasın bir keresinde kızımı emzirirken tikandi 10 saniye fln nefessiz kaldı ve ben kendimden geçtim hiç bir şey yapamadım allahtan tek değildim annem hemen müdahale etti
KubeyHatun İşte ne mutlu ki birine güvenebiliyorsunuz. Ben çocuğu kimsenin kucağına bile vermiyorum ya düşürürse diye. Ben boyut atladım kaygıda. Eve kimseyi çağırmıyorum, kimseye gitmiyorum. Şimdi bayram geliyor kara kara onu düşünüyorum.