ma2023 1,5 aylık oğlum altını açarken ağlamaktan mosmor oluyo. Asla altını değişmemizi istemiyo.Göbek fıtığı var. Doktor ağrı yapmaz dedi ama onla alakalı olabilir mi ? Böyle bişey yaşayanınız var mı 😔
sseker ma2023 benim kizimda 3aylik olana kadar altini her degistirdigimde aglardi cok zor esim evde olunca serce parmagini verirdi agzina anca oyle aglamafan degistirebilirdik. (Emzik emmiyor onun icin parmak veriyoduk😂) simdi 4 aylik altini degistirirken buyuk keyifle degistiriyorum artik gulucukler kahkahalarla. Biraz sabir canim gecicek ☺️
Linabuse1002 ma2023 1 bucuk aylık kızım var aynı bızımde oyle ağlamaktan mahvedıyor kendıni altını açmaya korkuyorum inanki😂
Alka ma2023 benimkide öyleydi canım. Üşüdüğü için büyük ihtimal tiksiniyor işte. Islak mendili ısıt elinde. Ben başlarda temizleme pamuğu varya onu ılık su yapıyordum. Su peteğin üzerinde duruyordu o suya batırıp siliyordum.
Arenilay- ma2023 2 yaştan söylüyorum altını almaya bezi değiştirip altını giydirmek tam bir savaş tekmeler bağırmalar ters dönüp yatağın bi ucuna gitmeler ayağa kalkıp bezsiz koşmalar🫠 ama sizinki düzelir 2 yaşa doğru başlar birdaha🥲
Meneksehatat 13 aylik oğlum asla altini aldirmiyo.feryat figan bağırıyor. Duyan eziyet ediyoruz sanar o derece
ma2023 Linabuse1002 hem kaka yapsın rahatlasın istiyorum hemde altını değişicem diye yapmasın istiyorm 😔