Antalyalianne Arkadaşlar yarın misafirim var arkadaşlarim gelecek birde arkadaşmin ablası var ilk kez geliyor 4 kişi olacağız tantuni yapacağım arkadaşlar öyle istedi beğendikleri için yanına ne gider fikir verir misiniz
Antalyalianne Deletedmom_75 birde tatlı önerisi alsam az olan bi tatlı olsaaa yarundan sonra yenmez de bizde🥰
Antalyalianne Kurtaysel79 Zaten aşırı az yiyen insanlar sanmıyorum pilavla tantuni aynı an da yemezler
Antalyalianne Halimea Teşekkür ederim kızartma olabilir pilav sanmıyorum yenmez meze de tarator yaparım sağolun
Deletedmom_75 Antalyalianne kesinlikle corba hem içi isitir hemde hafif başlangıç pilav falan ağır olur birde yenmiyor. Özledim bende en kısa sürede yapicam sirf lavas icin tava aldim:) Ellerinize sağlık şimdiden Allah kabul etsin 🌿🌸
Antalyalianne Aselllll Bende özellikle yoğurtlu yapıyorum tavsiye ederim mükemmel oluyo üzerine yoğurt dökmek
Antalyalianne Deletedmom_75 Çok teşekkür ederim cümlemizinkini inşallah tantuniyi yoğurtlu da tavsiye ederim mükemmel oluyo üzerine yoğurt dökmek
Antalyalianne Halimea birde tatlı önerisi alsam az olan bi tatlı olsaaa yarundan sonra yenmez de bizde🥰
hogwarts Antalyalianne ayyy mersinliyim ama İstanbul’da yaşıyorum canım nasıl tantuni istedi şu an var ya oofff neyseeeee tantunicin yanına pilav olmaz bacım turşu ve ayran olur
Antalyalianne hogwarts Hakkınızı helal edin evde deneyin gerçekten çok kolay yapabilirsiniz zaten eminim benden de güzel yaparsınız sonuçta mersinlizini🥰
Birdurummuvar Antalyalianne yaprak sarması da bir iftar havası katabilirdi 😅 soğuk başlangıç tabağı gibi sigara böreği yaprak sarma salata veya sarma yoğurtlu kabak kızartması da olabilir.
Cyerg Antalyalianne pilav , patates kızartması, soğan domates salatası güzel olur bence, turşu, mercimek çorbası yada yayla da olabilir sanki