Minikkopya Kızlar e bebekte sahura özel indirim var göğüs pedleri 3 al 1 öde. Baby mom un 100 lü göğüs pedi 70 tl 3 paket alınca kargoyla 85 tl kaçırmayım derim emziren annelerin göz bebeği valla göğüs pedleri
merkursavascisi_06 Minikkopya ya ben hiç kullanmadım desem yeridir ilk zmanlar gümüş kapak kullanmıştım bi kutu aldım hiç gerek kalmadı, acaba bi sorun mu var😔
Fkulcu94 Minikkopya e bebekten indirimden bişey alınmaz kizlar indirimde hep defolu ürün geliyor biz araba aldık uzerine sigara düşürüp yakmışlar gozukmesin diye etiket yapmışlar birde doktor seti aldık kırık geldi bantlamislar birde indirimdeki ürünler genel de defolu olan ürünler oluyor
Minikkopya Halimea saol canım herkes faydalansın diye yazdım ama dedikodu kaynana postu olmadığı için dikkat çekmiyo sanırım..
Minikkopya merkursavascisi_06 valla canım seni bilemem ama ben bayaa kullanıyorum atletim falan ıslanmamış oluyo bi de evde sutyen takmıyorum ped kullanıyorum göğüs ucumu da belli etmiyo. Gümüş kapak ben hiç kullanmadım
Minikkopya Fkulcu94 göğüs pedi poşetli oluyo yani defolu olduğunu anlayıp indirime sokmaları zor bence.. Ama tabi bazı seylerde defo olabilir
Fkulcu94 Minikkopya ondada genelde kutusu ezilmiş poşeti yırtılmış ürün koyuyorlar o pek sorun olmayabilir tabi
Hbpx Minikkopya bende süt saklama poşeti aldım indirimden .. sırf e bebek için hepsi burada da premium oldum aylık 10 tl ödeyip kargo ücreti ödemiyorum . Size de öneririm 🥰