Basaklarcaa 6ay 10 günlük erkek bebem, 2 gündür hep 37-39 arası ateşli, bugün 39,3 oldu, başka bir hastalık belirtisi yok, diş ateşi olabilir mi?
Btlaras2 Basaklarcaa yok olamaz enfeksiyon ateşi o maalesef geçen gün bizde de aynı durum oldu boğazında hafif kızarıklık varmış birde kulağı iltihaplanmış ne verdiysem düşmedi ateşi fitil verdiler iğne vurdular öyle düştü beklemeyin hastaneye götürün Allah korusun havale geçirir
Deletedmom_68 Basaklarcaa önce muayene ettirmek lazım. bizim diş ateşi 39.2 ye kadar yükseldi. ama doktora götürmüştüm başka sebepten olabilir mi diye
Ysmndmrl Basaklarcaa diş ateşi bend doğmaz biliyordum oluyormuş 2 gün çıktı ateş düşüyordu bir kaç saat sonra tekrar çıkıyordu en son dedim sabaha kadar çıkmazsa götürücem doktora sabah tekrar çıkınca gittim bir sürü test verdik covid testine kadar baktılar şükür hiç birşeyi yokmuş dr boğazında kozarıklık olunca bir sürü teste gerek duydu ve bir daha ateşi çıkmadı. Ateş 3 gün devam ederse enfeksiyon olabilir isterseniz bekleyin ama benim kızım büyük köpek dişererni çıkardığı için zorlandıda çıktı sizin ki küçükmüş o aylarda hiç ateş olmuyordu diş çıkarırken sadece poposu pişerdi
Dilek_5 Benim oğlumun doktoru içdiş ateşi en fazla 38 olur demişti . Ama belli olmuyor benm oğlum 1 yalına girene kadar her ay 2 gün boyunca muhakkak ateşi olurdu yaşına girdi baya kötü hastalandı kulak iltihabı olmuştu doktor mecburi antibiyotik verdi iltihap için. 13 gün boyunca her gece aralıksız olarak ateşlenen çocuğun antibiyotik içtiği gün ateşi olmadı . Yani orta kulak iltihabı veya kulakta sıvı birikmesi gibi durumlarda ateş yapar veya iltihap başka bi yerdeyse de olabilir bi doktora götürün bence
Basaklarcaa Dilek_5 yarın hemen görürücem 3 gün oldu artık dirençli bir ateş, korkmaya başladım, teşekkür ederim 🙏🏻
Nescafemm Basaklarcaa diş ateşi o kadar olmaz canım. Enfeksiyon falanda olabilir enfeksiyon ateşi Yüksek olur bi doktora gidin bence çünkü baya yüksek ateşi