Ayazz444 aslında bu da bir zarar sonuçta o sattığı şeyin ne yararı var anaların yüreklerini yakıyorlar ama ne zamandır yapıyormuş yani mesela zorlamayla ilk defa sattıysa telefonunu delil olarak versin benim eşimde az kalsın böyle gidiyordu satmadığı halde mahallede otururlarken bir arkadaşının tanıdığı gelmiş beni eve bırakabilir misiniz diye rica etmiş eşimde araba var bir tek demiş tamam bırakalım eşim evine bırakmaya giderken yolda polis durdurmuş meğersem o çocuk torbacılık yapıyormuş üstündeki uyuşturucuların hepsini eşimin koltuğunun tarafına sıkıştırmış eşim tabi görünce şok olmuş hemen polise telefonlarımıza bakın bu işi yapan illa ki paslaşır birileriyle ben rica etti evine bırakıyorum tanımıyorum demiş polisler telefonlarını kontrol ediyor zaten çocuk ordan bir sürü kişiyle konuşmuş eğer içmiyorsa kan tahlili de versin en azından bunu uzun süredir yapan insan illa ki içiyordur da ama kusura bakmayın eğer kardeşiniz bunu uzun süredir yapıyorsa bu zorla değildir kendini öyle avutuyordur çünkü kimse al bunu zorla sat demez ki küçük biri değil belli ki 9 yaşında çocuğu varsa aklı başında bir insandır