Goktug_ Esrasaree 19 aylik daha anne demedi :( baba hadi gel top bunları diyor 9 aylıkken daha çok kelime söylerdi
3yasakadarsifirekran Esrasaree 8-9 aydı sanırım Baba dedi 1 yaşında ise Anne dedi o günden beri günde 50 kere anne diyor 😍
mhdmraa Esrasaree 6 aylikken ba ba ba diyordu 9 aylik anne demeye başladı ba ba yı unuttu söylemiyor artik 😀 baba sürekli işte olunca unuttu görünce kucağına bile gitmiyor 🥴
canparelerim tuzludakota 22aydan sesleniyorum, o aylarda oğlum sizin bebeğiniz gibi baba demeye başladı ama anne hala yok🙊🤦♀️😅
tuzludakota canparelerim yaa😂 günde 40 defa anne an ne diyorum gözüme baka baka baba diyor 😂 daha çok bekleriz herhalde 😂😂
canparelerim tuzludakota aynen valla aynısı😅 sanki inadına yapıyor baba da baba ne varsa 🤪😂 bakalım ne zaman söyleyecek gerçekten çok merak ediyorum
Wasssaap Ajhahaha herkesin derdi aynıymış 😂 benim kızım da 7-8 aylıktan beri baba diyor 15 aylik anne yok 😂
zeynakiz Kızım 6 ay16 günlük baba bab ba ba ve de ded dedeeee diye çığlık atıyor evin içinde 😂🥰 turtişim benim
Aslhn-06 Esrasaree ilk annesini 4 aylıkken söyledi hatta hastaydı sayıklarken anneee dedi videoya çekiyordum o ara çok güzel denk geldi 😍 7.5 aylık Arada anne diyor başka kelimeydi yok 😂
Ebrushkaa Esrasaree benim koz ağlarken bir kere anne demis ben duymadım bebek görmeye gelen misafirimiz dedi herhalde benzetti.yoksa 3 aylık çocuk nasıl anne desin yavrum😄😄😄
Hanifecoskun Tam 30 günlükken ağzından anne çıktı ogunden beri anne diye ağlıyor hatta şuan 5 aylık kucak istediğinde yalandan ağlarken anneemmm diye mizildaniyo🧿💁🏼♀️
Denizoglan Esrasaree 7ayşık baba dede dedi 11 aylıkken beri anne diyor ama hiç yüzeme bakarak değil heycanlanınca sessiz sessiz anne anne anne geliyor ama hiç sesli bir şekilde anne demedi daha 15 aylık oldu
nzlsprtkn Esrasaree 7-8 aylıkken baba 9 aylıkken de anne demeye başladı şimdi 10 aylık durup durup anniiiee diyor ❤️