utkununannesi_ Arkadaşlar oğlum sünnet oldu bugün ama her çişini yapmasında çok ağlıyo bu böyle iyileşene kadar devam eder mi her çişinde ağlar mı
Dunyamsensn2008 utkununannesi_ normal canım öyle olması idrarı onu igileştirir merak etme ama boyke her zaman her yaptığında devam ederse aglamasi dr.goturun kontrol etsin
Goktugmom Bizim ilk cisini yptigind feryat figan aglamisti sonra iki gun falan hafif sekilde agladi daha sonra hic aglamadi
utkununannesi_ Goktugmom bzide de öyle şu an yarasına krem sürerken çok ağlıyor her krem sürmemde böyle olur mu
utkununannesi_ edaydogan artık sık sık ağlamıyor kremi sürerken ağlıyo canı acıyo baya inşallah o da uzun sürmez geçer
utkununannesi_ Dunyamsensn2008 sünnet bezi aldım ama kimisi de normal bez kullan çişi değsin çabuk iyileşsin diyor ama beze değdikçe de canı acıyo napcam bilemedim
edaydogan utkununannesi_ geçio canım hiç merak etme bende çok üzülüodum keşke yaptırmasaydım demiştim hatta ama çabk iyileşio
Goktugmom Ben elimle hic krem suruo mudahale etmedimb akiskan bi.kremdi biz3 versigi doktrun havadan sıkiyordum ustune