EcmelNeva Bebeğim 2 aylık ve 10 gündür sağ göğsümü zorla veriyorum almıyor ağlıyor. Bu durumu aşabildiniz mi napmam gerekiyor?
yellowmom8 EcmelNeva 2 aylıkken başladı bizde 2 ay boyunca ara sürdü suan 4 buçuk aylığız baya geçmiş durumda inşallah tekrarlamaz sizde uykuluyken emzirmeye çalışın ben öyle yapmıştım
Linabuse1002 EcmelNeva ben aşamadım 1 bucuk aylık kızım 1 ay emdı sadece zorla tıkıyorum ağzına sürekli uyku halınde uyanık ayakta her sekılde emsırmeye calısıyorum tutmuyır bıraktı doktor mamaya gec dedı mama kullanıyoruz
Duyguck_ EcmelNeva 2 ay 4 gün bizde de aynısı oldu kurt gibi süt içen çocuk zorla yiyor. Meme reddi başlarmış bu aylarda hatta benim sütüm kesildi bir akşam baya azaldı emmeyi azaltınca .ısrarla Emzirmeye çalışıyorum şuanda . Adet oldum birde sütü ilk alında suratınnı ekşitiyor
nazlicancarboga Aynı durum bizde de var , bebeğim 3.5 aylık özellikle son 4-5 gündür sağ memeyi almak istemiyor. Vermeye çalıştığımda çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Duyguck_ Linabuse1002 sarılık var mı ? Neden mama diyor doktor çok şaşırdım sütün varsa gerekirse biberona sağ ver
Abay3982 Linabuse1002 sağım yap bol bol bizde de meme reddi oldu sabırla bekledim 15 .20 gün sonra tutmaya başladı olabildiğince karanlık ortamda ve uykulu durumlrds ver
EcmelNeva Duyguck_ benim sol söğsü iştahla içiyor, sağ memeyle problemi var ağlıyor bağırıyor türlü şeyler deniyorum tutturmak için
Linabuse1002 Duyguck_ sutum var ama cocugu doyuracak kadar yoktu canım bıde emmeyı bıraktı 1 aylukken sadece mamayla beslenıyor suan
EcmelNeva Duyguck_ bilmiyorum ya 10 gün önce başladı ama 2 gündür daha yoğun almamaya başladı sağ memeyi
Bugleminannesi28 EcmelNeva almama sebebi gaz problemi olabilir emmek istemezler ve memede ağlarlar her memeden sonra gaz alın bebe yağıyla masaj yapın
Ipek222 EcmelNeva bizde de vardı o memeyi ters beşik pozisyonunda veriyodum alıyodu farklı pozisyon deneyebilirsiniz
Bugleminannesi28 EcmelNeva gogusunuze bakın tazyikli gelebilir bir ara başıma gelmişti o yüzden emmek istemiyorlar yada tam tersi az geliyor olabilir
EcmelNeva Bugleminannesi28 tazyikli geliyor sağ göğsüm ve vermeden evvel 3 dk sağıyorum elimle. Sol göğsümde de vardı ama o tazyiki geçti. Keşke sağ da geçse, büyük ihtimalle o yüzden almıyor :(