dyt-tugce Silikon uçla emziriyorum ama kaç dakikada doyar anlmadığım için hep memede kalıyor, yani zorla ayırmak da istemiyorum ama doyuyo mu anlamıyorum da :(
Nurburakbyk dyt-tugce silikon uclada doyuyor bebekler şükür bende kiz kardesimde hep silikon ucla emzirdik kilo alimlarida iyiydi bebeklerimizin
Keslin_3 dyt-tugce bende anlamıyorum doyduğunu bazen meme de uyuyor bekliyorum biraz sonra tekrar memede emmek istiyor hiç ellemiyorum ne kadar isterse o kadar meme de bırakıyorum
CaglaMenessa dyt-tugce ben de 3,5 ay silikon uçla emzirdim doyuyordu, doymazsa ağlar tepki verir sonuçta emiyordu istediği kadar silikonla ya da değil farketmediğini düşünüyorum
dyt-tugce KayraVeAnnesi_06 aslında şimdiye kadar silikonsuz emziriyordum, meme reddi başlayınca yeni başladım silikona, şimdiye kadar sıkıntı yoktu kilosunda
Hhurhrhrhtht dyt-tugce ben de aldım ama bebeğim tutmadı hangisini kullanıyosnz acaba we baby aldım onuda tutamıyor meme reddi var
dyt-tugce Hhurhrhrhtht ben de wee baby kullanıyorum ama hakkaten çok kaba, o yüzdem başka marka mı alsam diyorum şimdi
DrkAyz dyt-tugce Bende silikon uçla emziriyorum memeden ayırınca ağzında süt kalıyor göğüs ucunda da süt kalıyor doyduğunu genelde ordan anlıyorum
seboss35 dyt-tugce 6 ay silikon ucla emzirdim doyunca kendisi çekiliyordu veya ben çekersem doymamış olursa tekrar ağlıyordu o şekilde anlıyordum Bu arada kilo alımı normal di yani doymama gibi bir durum söz konusu değildi Birde günlük değiştirdiğiniz bez sayısından anlarsınız doyup doymadigini
Hhurhrhrhtht seboss35 birde bebeğim agzına aldıgında uc yapışmıyor göğüse cıkıyor nasıl tutturuyosunuz göğüse
seboss35 Hhurhrhrhtht sıcağa yakın ılık su ile etrafına sürüp göğsüme yapıştırıyordum sonradan su sürmeden de yapıştı parmaklarımla iki uçtan destekliyordum