HulyaYilmaz41 Kızlar bugun bebeğim 2. Ay aşılarını oldu sürekli ağlıyor agrısı var belli ki acı acı aglıyor yani ateşi yok öyle calpol versemmi acaba siz ne yaptınz bu durumda ateşi olursa verirsin demişti doktor
edabolukbasi HulyaYilmaz41 bizim de olmadı ateşimiz ama huysuzdu ben ağrısı var diye verdim bir çay kaşığı
cinarcinar HulyaYilmaz41 benimki dün oldu doktor ateş olmadığı sürece verme vücut antikor üretsin huzursuzluğu 1-2 gün tolere edebilşrsin dedi Ateş olmadı maşallah ama dünden beri çok huzursuzluğu var uyumuyor 5-10 fk uyuyup uyanıyor hep memede durma isteği var
Ecd28 HulyaYilmaz41 bugün bizde 2 ay aşılarımızı olduk cok sükür ateşimiz şu an yok ama geldiğimizden beri huzursuzluğu var uyanıkken mızıklanıyor ve ağlıyor kucağıma alıyorum uyuyor kucağımdan yatağına yatırdım mı uyanıyor tekrar ağlamaya başlıyor calpol bende daha vermedüm ama versem mi acaba diyorum cünkü ağrısı var belli napsam bilemedim
ozlemunluu Bizde dün olduk ateşi yoktu ama huysuz olursa da verebilirsin demişti doktor 1cay kaşığı verdim çok geçmiş olsun 🌸
0453 Bizde olalı bir hafta oldu. Eve geldiğimizde uyudu ondan sonra huzursuz olmaya başladı. Akşama kadar dayandım. Ateşi yoktu ama ağrısı var diye bende çay kaşığıyla verdim biraz rahatladı.
Dry_cn Aşılar derken yani kaç tane aşı oluyor iğne sayısı olarak bizde haftaya olacağız da her aşıda canım gidiyor 🥺
Dry_cn HulyaYilmaz41 ben orda can veririm 🤒 kuzular huzursuz olmakta haklı aynı gün o kadar iğne biz bile olsak yatamayiz sızlar ah canlarım benim