Bertug_bebek Kızlar 2 aylık bebeğim var önerebileceğiniz mama var mı ben hipp 1 kullanıyordum bırçok şikayet okudum hepsı de kusma üzerine o yüzden değiştirmek istiyorum bu knuda acil yardım istiyorum... Sizce aptamil nasıl...
Milaya Bertug_bebek ben aptamil den hipp e döndüm. Hipp köpürmediği için gaz yapmıyor. Kusma olayına gelince çok beslendiği içinde kusuyor olabilir.
Alptugba Bertug_bebek İlk basta bizde hipp combiotik kullandık cocuk oluk oluk kusmaya başlamıştı reflusu var sandik megersem mama danmis sonra sma kullanmaya basladik suan 8 aylik oglum hala sma kullanıyoruz memnunuz tavsiye ederim
kevs Ben mama kullanmadım hiç lakin okuyup araştırdığıma göre her mama her bebeğe aynı etkiyi göstermiyor. Başkasında kusmaya sebep olan belki size iyi gelecek ya da sizde kabızlık gaz vs yapan başkasına iyi gelebilir :)
Bertug_bebek Alyaninannesi_ sürekli boğazında balgam var gibi hırıltı lı ve kusuyo bıde okadar hipp yorumu okuyunca kullanmak ıstemdım artık
Bertug_bebek Milaya bnde öle düşündüm ama herkez in şikayeti de kusma yönünde herkese de aynı etkıyı mu ypıyor
giz Bertug_bebek biz aptamille buyuduk gercekten ben cok severek icime sinerek kullandim kizimda cok severek icti. Doktorumuz onermisti. Kizim cok hareketli bi bebek hastalik desen bilmeyiz hastaneye bi kontrole gideriz o kadar. Bunlari ben aptamile bagliyorum. Anne sutunden sonra kullanilcak tek mama diye dusunuyorum 👍