kolonyalimendil Anneler hepsi burada gibi sitelerden mama alan var mı ? Satıcı Hepsiburada idi güvendim aldım inşallah skt de sorun çıkmaz 1600gr bebelac gold 380₺ idi 800gr 240₺ ye alıyoruz sıkıntı çıkmazsa stok yapmayı düşünüyorum
Beraninannesii kolonyalimendil Bizde geçen gün aldık skt’de sorun yok satıcı yine bebelac’di yanında birde muslin battaniye hediye göndermişler bizde stok yaptık memnun kalınca 😇
Selamcanim kolonyalimendil canım internette daha uygun ben de hep internetten alıyorum. Çiçek sepetinden alışveriş yapmadığım için çoğu ürün sahte olduğu için uyuz oluyorum orayaa. Ama trent yol Amazon hepsi burada sürekli bunlardan alışveriş yapıyorum mama konusunda.
kolonyalimendil Beraninannesii ay inşallah sorun olmaz uyguna geliyor 1 numaradan 1 aylık stok yapacam mama ile baş etmek zor oluyor artık🤭 sonra 2 no ya geçiyoruz zaten
kasimonbes kolonyalimendil bende aylik 10 kutu gidiyor 10 kutu aldim 2 bin. Valla yazik gunah bari mamaya indirim yapsalar en temel ihtiyac 😔
Beraninannesii kolonyalimendil Bizde eczaneden 215e alıyoruz Hepsiburadada oa uyguna geliyor 2 numara kullanıyoruz bizde 3 aylık stok yapalım sonra zaten 3e geçeceğiz dedik
kolonyalimendil kasimonbes ooo on kutu 😳 kaç gramlık alıyorsunuz.. biz 800 gramlık bir hafta gidiyor aylık 4 kutu
kolonyalimendil Beraninannesii burda eczanelerde daha pahalı 280₺ ye aldık bi kere eşim unutmuş gün içinde almayı gece yetmeyeceği için mecbur almıştı nöbetçi eczaneden 🫣
kolonyalimendil Selamcanim evet daha uygunmuş skt konusunda sıkıntı ediyordum yarın teslimatta diyor bakalım gelsinde sıkıntı olmazsa hep ordan alırım