Minnikim Mlkplt cok nedeni var. Fazla beslenmeden bile olabilir. Karma aşidan bile oluyormus canim. Devam ederse doktora gotur bence
elifiii Mlkplt parlak yeşil fosforlu gibiyse ve 5-6’ kereden fazlaysa bagırsak virüsü geciriyor olabilir. fotografını dr a mutlaka gönderin. ishal durumunda mutlaka acile götürün.
Tuba46 Ara ara böyle kaka olabiliyor canım Anne sütünden yediklerinden bile kaynaklanabilir, önemseme dazla kanlı mukuslu yada beyaz kaka olmadığı sürece
Mlkplt Tuba46 bugün çok huysuzdu uyumadı durmadı acaba bi sorunu varda ben mi anlamdım bide üstüne böyle kaka yapınca iyice kafama takıldı
Songlkrdmn5 Tuba46 içinde sarı sarı parçacıklar oluyor benim kinin götürmem gerekiyormu acaba ? Sordum normal diyorlar hep @
Songlkrdmn5 elifiii benim oğlum kabız 3 günde bir sabun yardımı ile koyu yeşil içinde sarı parçacık olan kala yapıyorduk bügün iki kez kendiliğinden sarı yaptı kakasını virüsle ilgili herhangi birşey değildir demi ??
Mlkplt elifiii 1 kere yaptı gece 12 de başkaca yapmadı sabaha kadar uyudu,ben uyandırıp mama verdim.Kına rengi böyle üşüttüm mü acaba cocuğu
elifiii Songlkrdmn5 kabız ve sarı parçacıklı ise virüs riski yoktur. Sarı parçacıklar normal ve büyüdükçe sindirimi artacak ve o yağlar görünmeyecek.
elifiii Mlkplt sıkıntılı bir hali yoksa virüs vs değildir. Siz de yeşilli birşeyler yediyseniz kakası o renk olabilir.Üşütseydi anlardınız, her gün biz aynı olmuyoruz..