pasaklisinkukuli kusura bakma canım yeni gördüm hemen tarifi yazayım şöyle ki püf nokta her 100 gram kıyma için 1 yemek kaşığı köftelik bulgur kullanacaksın yani kyman yarım kiloysa ince bulgur beş kaşık olacak 2 diş sarımsak karabiber pul biber çok az kekik tuz miktarlar damak tadınıza göre uyar bulduru kıymayı satımsak ve baharatları güzelce en az 15 dk yoğurup dolapta yarım saat beklet sonra misketten biraz büyük parçalar koparıp yuvarla bu aşamada su ile elini hafif ıslatırsan daha iyi yuvarlanır bu arada bi tabağa 2 3 kaşık un koyup yuvarladığın köfteleri içerisine at yayvan bi tabak olsun yuvarlama işlemi bitince tüm köfteler unlanınca pişmeye hazır olur pişirirkende patatesleri önce at tencereye bi tıkır kaynayınca köfteleri de at hafifçe karıştır orta ateşte pişir gerektikçe su ekle bu aşamada çok fazla karıştırma zaten patatesler piştiğinde köftede pişmiş oluyor salçayı soğanı yazmadım biliyorsundur diye ben köfteleri bu şekilde fazla fazla yapıp buzluya atıyorum hemen çıkarıp pişiriyorum baya pratik oluyor