Buse_asya23 Selam anneler , kızım 45 gunluk nrdeyse bi 10 gndr kusmasî başladı . Emdikten sonrA agızdan gaz ckariyor hemen ve direk kusuyor içtiği sütü. Onun dısında bazen çokelek gibi bazen su gbi bazen de süt kusuyor iste . Sizce reflü mü yoksa normal mi ?
Kahraman53 Buse_asya23 eğer fışkırarak kusuyorsa reflü diye biliyorum fazlasını ve posasını çıkarır bazı bebekler seninkide öyledir belkide biraz takip et ona götürürsün doktora canım
ilaha-21 Buse_asya23 her defa icdikden sonra kusursa ve fazla kusursa reflu ola bilir. Yedikden sonra dik pozisyonda tütün. Aylık kontrolde doctorunuza bildirin. Kilosunda yeteri kadar artım olmasa kusmadan dolayı reflü mamaları eczanelerde satilir. Doctor onere bilir bu mamani. Katı mamadir.Ve reflü yatağı söyleye bilir. 6 aydan sonra ek gıdaya kecince bı seyi kalmaz zaten. Ama doctorunuza söyleyin kontrola getdikde. Ona göre hareket edin.
Bssraa2 Buse_asya23 bnm bebeğim hep kusuyor fazla emiyor reflü olduğunu sanmıyorum gazıda var gazda baskı yapıyor mideye oda kusturur
Buse_asya23 Saglik ocagina soyledimde oda gastro bölümüne gtrn dedi ordada mideye bsey falan salıyolarmis sanirim , dha kcuk bebek onada gerek yok dye dsnyorm ama reflu ytagi acaba ise yarar mi alsak
Bssraa2 Buse_asya23 evet ama gazdan dolayı olduğunu düşünüyorum gazlı çünkü çıkarmaya çalışıyor çıkartamıyor huzursuz emiyor maalesef