Beyzakader Ee bişe kalmadı iftarı akşama ne yaptınız bayanlar yarına fikir olsun Ben : bezelye , salata ,birazdan da bulgur pilavı yapacam tatlı olarak Etimek tatlısı
uykusuzanne__ Beyzakader içli köfte tarhana çorbası ciğer salata tatlı olarakta kalbura bastı tatlısı var🥰
Mihranimmm Beyzakader mercimek çorba, fırında tavuk kanat , ıspanak kavurma , soslu makarna , tatlı olarak da parfe
Gkcylmaaz Mercimek çorbası, Spagetti, üstüne Kremalı mantarlı tavuk tatlı olarakta kadayıflı muhallebi . Hepsini yaptım 🥳
Umutveannesi Beyzakader şehriyeli tavuk çorbasıyla fırında sebzeli tavuk, kabak tatlısı var hepsi dünden kalma 😂
starwomen Beyzakader Yoğurt çorbası kremalı mantarlı tavuk Makarna Salata Muhallebili kadayıf tatlısı
starwomen Gkcylmaaz sizde çorba ne var 😂 çorbam dünden kaldı aslında domates ya da mercimek yapacaktım ama
ozge28 Beyzakader şehriye çorbası patlıcanlı türlü yemegi pirinç pilavı salata ayran tatlı olarakta revani yaptım
Brfn Beyzakader yoğurtlu Yeşil mercimekli eristeli çorbası Etli patlıcan yemeği Pilav Lahana sarması Revani
edabolukbasi Beyzakader mercimek çorbası turşu kızartması(fasülye-pırasa) karışık yaprak sarma sütlü kadayıf
Rumeysaerva Beyzakader Etli taze fasulye Pilav Mercimek çorbası Salata Hamburger (kızım istedi) Çikolata soslu kek