Cuttepx Kızlar buralarda papatya suyuyla bebeğinin saçlarını açan anneler gördüm kizimin saçları kumral saçlarına uygulayıp guneste beklettim ama etki göremedim devam edeyimmi kullananlar varmi aydinlatirmisiniz??
Ikicocukbiranne Cuttepx ben küçükken yapardım sapsarı olurdu saçlarım ama belki güneşte açılacağı vardır yani papatya ile ilgili değildir bilmiyorum. Loreal renk açıcı var 3 adımla uygulanıyor deneyin onu ben onunla yapmıştım 3 sene önce herkes boya sanıyordu
2018istanbul Cuttepx ben çok önceden kendi saçımda yapmıştım köye gitmiştik papatya toplayıp kaynattım suyunu süzüp saçıma sürdüm sonrasında da güneşe çıkmak gerekiyor ve gerçekten rengi açıldı Benim saçım kavre rengi koyu yapınca kahvenin açık tonu oldu
Deletedmom_9857 Cuttepx Neden böyle birseye gerek duydunuz merak ettim açıkçası büyünce zaten kendisi isterse değiştirir .Yapan var mı merak ettim bende
Cuttepx Deletedmom_9857 kuzum saçları yumusacik yapti bendr şaşırdım dedilerde inanmadim ama bildigin pamuk oldu😇 zaten sari kızımın saclari ama canlansin istyrm rengi biraz mat duruo 😇