Edbyslm Kızlar sütüm var bebeğim emiyor ama kilosu cok yavaş ilerliyor hatta sütüm mü yok diye buzkujtaki sağdıklarımı içirdim fazla geldi kustu ama memede cok az geliyor doyuyormu anlamadım neden kilo almaz emdiği halde napcam şaşırdım bir akıl verin
elfbyr Edbyslm benimde aynı sütüm var kaç kere sagdım acaba yokmu diye var tokluk belirtilerine bakıyorum hepsi var ama benim bebeğimde 500 gr aldı alması gereken o ama ne üstü ne altını alıyo normal ilerliyo olmadı gerekeni alıyo üstünü almıyo hiç 3.aya giricez
Edbyslm Symygz evet kuruyemiş yumurta peynir yiyorum ama başka ne yapmam lazım bilemedim ilk cocugumdada aynısı oldu aylık 300-400 gramı geçmiyorlar
Symygz Edbyslm annenin beslenmesi etkili oluyor ama siz bi doktorunuzla görüşün ayına göre kilo alımı nasıl
kasimonbes Edbyslm 3. Ayda 550 4. Ayda 390 gram aldi diger aylar 1 er kg. Ek gidada almaya baslar dedi doktorumuz normal kilolar dedi 🌺
Zaman0686 elfbyr çok uzun zaman olmuş benim bebeğimde aynı durumda süttüm var ama kilo sorunu dediğiniz gibi üstüne çıkamıyor bazılarınla fazla fazla bendemi bir sorun var anlamadım nasıl çözüm buldunuz