Miko Kızlar merhaba, 4 beden bezi bebeğiniz ne kadarlıkken kullandınız ve 5 bedene ne zaman geçtiniz 😊
Minnacksevdack Miko Sleepy 4 numarayı 9 kiloya kadar kullandım. Şimdi daha rahat olsun diye 4+ var ara beden onu kullanıyorum 🌸
YaseminAren Miko bende taö 5 aylık olunca 4 e gectım paddlers pure kullanıykruz 7-14 kılo arası 12 paket almııstım 30 lu sımdı 4 tane kalmıs 2 ayda 36 tanr daha alcm bebegım 7 aylık oldu uzun bır sure 14 kıloyu bulacagını sanmıyorum 9 kılo su anda
SCerenY Miko 11.5 aylığız 4 beden kullanıyoruz yaklaşık 9 kilo. Ne zaman geçtiğimi hatırlamıyorum ama bayaaa oldu 5 aylık falandı sanırım. 5 numaraya da daha çook yolumuz var 😂
Miko Jadewinder maşaAllah siz bayağı erken geçmişsiniz biz 10 aylığız goon kullanıyorum 4 beden.. stok yapmak için sordum açıkçası 😄
Miko Minnacksevdack oğlumda yaklaşık 9-9.5 civarında goon kullanıyorum 4 beden.. stok yapayım dedim de ondan sordum ne kadar daha 4 kullanırız acaba diye 😄
witcher Miko sleepynin kalıbı kücük canım ben molfix kullanıyorum 4 beden 9 bucuk kilo tam oluyor ama ne kadar devam eder bilmiyorum inan ki bende o yuzden stok yapmıyorum
Jadewinder Miko markadan markaya fark ediyordur mesela sleepy bedenleri küçük geliyordu ben şimdi prima premium care kullanıyorum. Her markanın numarası aynı olmuyor
sirinpatates Miko kızım 5 buçuk 6 aylık falandı 4 numaraya gectik sleepy 4+ külot bez kullanıyorum 5e ne zman geçeriz bilmiyorum 8 buçuk kilo civariyiz şuan
Kizannesi47_ sirinpatates bende kilot bez almayı düşünüyorum bebeğim çok hareketli ve cırt cırt beni sinir ediyo 😂😂 sizin bebeğiniz kaç aylık?
Miko sirinpatates maşaAllah maşaAllah 😄 bende yaklaşık 6 7 ay gibi geçtim 4e hala daha 4 kullanıyorum
iremelmalim Her bezin beden ölcüsü farklı oluyor mesela molfixin kalıbı büyük. Kızım 3,5 aylık 9 kilo ben 1 aydır 4 numara kullanıyorum tam oluyor
Miko Kizannesi47_ bildiğim kadarıyla külot bezleri 1 beden büyük alıyorlar genelde.. ben kullanmıyorum ama öyle duydum sanki 🙄
Miko witcher bana goon daha büyük gibi geldi.. hepsiburada da 1.89 a stokladım biraz devam etsem mi bilemedim alsam mı daha diye.. çünkü fiyatlar uçtu