Minkpndam Bir kez denenmek için kullanıldı başkada hiç kullanılmadı ürün yedek iki paket ucuyla göndericem. Garantisi bitmiş malesef 2 yıl oldu alalı Çok fazla ateş ölçerimiz bulunuyor aynısını bende kullanıyorum.
cogulsahis Minkpndam dün koduyla baktım nette 1000 civarı fiyatı sizin cihazınız 2. El oluyor yarı yarıya düşmesi gerekir diye düşündüm ama 900 düşünüyormuşsunuz bana uymaz yani. İyi satışlar.
Eskiz25 Minkpndam merhaba ben almak istiyorum gardrops ya da dolap gibi uygulamaları kullanıyor musunuz bana çok lazım bu ürün
kubratagram Minkpndam aaa güncel fiyatı o kadar mi gerçi herşey çok pahalli şaşırmamak lazım. Size iyi satışlar 😊
Minkpndam kuzey-21 882 nerde var? Ben 1500’e aldım o fiyata vermem onların teklifini soruyorum ve sizi ilgilendirmez
Minkpndam Cocolingo allahım ya insanlar konuşmak için varlar sadece 200 tl demişti bayan bende şuan fiyatı 1500 dedim ve ben trendyoldan almadım. Bu tür şeyleri ilaçları takviyeleri almam internetten. Sende biliyorsundur bebiş ne kadar sahte ürünler var ❤️
Cocolingo Minkpndam bak çok net hatırlıyorum en son 2019 yılında 890 liraydı eczane satış fiyatı dolar 5₺ ydi 😂
Minkpndam Cocolingo aynen kuzum babamda sağlıklı medikallerle beraber hastane sorumlusu aynı zamanda cihazı medicalden aldı birini berra doğmadan briini doğduktan sonra aldı bilmiyorduk bizde 2 adet olduğunu