aytugpasa Kızlar selam 15 günlük olduk biz hem şimdiki süreçte hem ilerleyen süreçte kullanabilceğimiz ana kucağı önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı olursa daha çok sevinirim
Beraninannesii aytugpasa Standart ev tipi Ana kucağı kullanıyoruz biz doğduğundan beri yaklaşık 10 aylık olmak üzere. Wellgro little star hala içine yatmak istiyor çökme kırılma vs olmadı .😇
Asyaveannesi04 aytugpasa Babybjörn muadil olsa bile ilk günden beri üstünde 15 aylık olucak hala onunla uyuyor, taş gibi ben orijinalini 1.5 sene önce 1800e almıştım
TugbaDrnk aytugpasa ben baginin elektrikli bir modelini almıştım. Bebeğim pek sevmedi, nerdeyse hiç kullanmadık. Elektrikli bir modeldense diğer modelleri tercih etmenizi öneririm. Pusette bile daha çok vakit geçirdi, ana kucağını hiç sevmedi malesef.
Zeyneppppduygu aytugpasa kesinlikle babyjonr muadili olan bir ürün alın gaza çok faydalı heryere tasıdık gece gündz hep onda uyudu ol olmasa napardım bilmem
aytugpasa Asyaveannesi04 Zeyneppppduygu [https://mutluresim.com/images/2023/03/30/hQLJ9.png] Bu mu acaba bahsettiğiniz?
babyaksu Chicco Rhythm’n’sound Ana Kucağı kullanıyoruz hem elektrikli hem manuel kullanılabiliyor müzikli ve sallama özelliği de var ben cok memnunum
Zeyneppppduygu aytugpasa hayır marka yazıyım bakın bendeki atardım ama resim ekleyemedim merfbaby anakucağı ,tcherci ana kucağı ,mamma anakucağu bu markaların ana kucakları