esma5825 Artık tükendim çözüm bulamıyorum. Kızım on da yattı şimdi kalktı kesin sabah beş gibi uyuyacak ben nasıl düzen vereceğim öyle yatınca öğlen kalkıyor artık cidden yoruldum
wafflee_42 esma5825 Kaç aylık ? Belirli saatlere kadar oyun oynayıp oyala. Düzelmez belki ama az da olsa yorulup uykuya dalar sanirim
Durumommy esma5825 uyandığında odadan çıkarmayın onunla konuşmayın tekrar uykuya yönlendirin uyuması gerektiğini anlatacak hareket dışında başka bişey yapmayın ilgisini çekecek şeyler yapmayın babası falan yanınıza gelmesin vb şeyler
Shrhn esma5825 benimde oğlum öyleydi şuan bile oyle diyebilirim ama uyanınca kucağına alma ve göz temasını kes salla benim oğlum bi 10 dk felan sonra uyuyo ilk zamnlarda zor oluyo ama uykusuz kalınca hem çok huysuz oluyo hemde gözleri kıpkırmızı oluyo
esma5825 wafflee_42 13 ay 14 günlük ne kadar oynatsam da uyku da çok inatçı uyandığında asla uyumuyor ki
esma5825 Durumommy hepsini yapıyorum uykusu çabuk açılıyor alıyorum doyurup geri yatıracağım ama o sırada hemen ayılıyor gerçekten çok ama çok yoruldum
Durumommy esma5825 hep mi böyleydi çokta küçük değilmiş aslında milletin çocuğu 10 da yatıp sabah 8 de kalkıyor hayret bişey benim kızımda 10 aylık illa uyanır geceleri 1-2 defa ama hemen uyuyor geri
esma5825 Durumommy hep böyle değildi aslında bir kere Ramazan zamanı böyle yapmıştı küçüktü o zaman sonra düzene girmişti eskiden geç yatardı evet ama uyanınca ayılmazdı geri uyurdu şimdi tamamen uykusu kaçmış şekilde dolaşıyor diş mi ne çözemedim alışkanlık yapacak diye korkuyorum
esma5825 ElizErva canım aşırı ağlıyor huysuzlanmaya başlıyor bende öyle yapayım dedim ama olmuyor basende sızıp kalıyor
esma5825 Shrhn yataktan çıkıp salona gidiyor ben bakmayınca canım diyorum ya denemediğim şey kalmadı niye böyle çözemedim ben